Home » Kom zingen

Kom zingen bij het Paleiskoor

Het Paleiskoor combineert muzikale ambitie met gezelligheid. Noten stampen doe je thuis, samen zingen tijdens de repetitie. En na de repetitie komen bier, wijn en chips op tafel! Dan is er ruimte voor goede gesprekken en aandacht voor het leven naast het zingen. De jongste Paleizenaar is midden dertig, de oudste midden zestig.  

Om thuis te kunnen oefenen werken we met een handig oefenprogramma (Anvil). Tijdens optredens zingen we alles uit het hoofd. Aan heel ingewikkelde choreografieën doen we niet, maar er is wel aandacht voor de presentatie. Op de pagina repertoire zie je welke liedjes we in de afgelopen jaren hebben gezongen. 

Waar en wanneer

We repeteren iedere dinsdagavond van 20.30 tot 22.15 in de Gertrudisschool, Amaliadwarsstraat 2 in Utrecht. Ieder jaar is er een koorweekend en voorafgaand aan het grote jaarlijkse optreden oefenen we ook nog een paar zaterdagen. De contributie bedraagt 32 euro per maand.

Interesse?

Heb je een aardige zangstem en heb je interesse in het Paleiskoor? Kom dan eens luisteren en meezingen tijdens de repetities. 

Op dit moment kunnen wij versterking gebruiken van een bas, een tenor, een alt en een hoge sopraan. Noten kunnen lezen is handig maar geen voorwaarde. Belangrijker is dat je toonvast en gemotiveerd bent. Het repertoire is soms ritmisch best lastig. 

Na een paar keer doet dirigent Caroline Gerrits in aanwezigheid van wat ervaren koorleden een stemtest. Bij twijfel spreken we samen een proefperiode af. 

Wil je komen kijken? Meld je dan aan via dit formulier.