Home » Kom kijken

Kom kijken naar het Paleiskoor

Onze optredens

Onze wekelijkse repetities zetten we graag om in optredens voor publiek. Daarom treden we treden een aantal keer per jaar op in Utrecht en omgeving. Telkens kiezen we nieuwe nummers die passen bij een thema.

Afgelopen jaren waren dat:

• Het Paleiskoor begint voor zichzelf
  • Het Paleiskoor is jarig
  • Het Paleiskoor komt thuis
  • Het Paleiskoor verkent grenzen

Jaarlijks hebben we een optreden in een grote zaal (Huis aan de Werf, Theater Kikker, Pieter Baan Centrum). Ook zijn we te vinden bij Festival Balk, Houtzaagmolen de Ster, buurtfestivals, in Griftsteede, Fulco Festival in IJsselstein en uiteraard bij huiskamerfestival Gluren bij de Buren.

Op de agenda

Momenteel studeren we nieuw repertoire in. We werken aan een programma met liedjes die passen bij korte verhalen van de Utrechtse schrijfster Manon Uphoff. Op zondag 12 september zingen we voor het eerst sinds maanden weer in het openbaar, op een klapstoelconcert in Utrecht-Oost.

Het Paleiskoor op YouTube

Het Paleiskoor in coronatijd (2020): toch samen zingen, ook al konden we niet samen zijn.

Het Paleiskoor verkent grenzen, 16 en 17 november in het voormalig Pieter Baan Centrum in Utrecht.

Het Paleiskoor komt thuis, 30 juni 2018 in Theater Kikker

Paleiskoor Utrecht 20 jaar, 2017