Home » Kom kijken

Kom kijken naar het Paleiskoor

Onze optredens

Onze wekelijkse repetities zetten we graag om in optredens voor publiek. Daarom treden we treden een aantal keer per jaar op in Utrecht en omgeving. Telkens kiezen we nieuwe nummers die passen bij een thema.

Afgelopen jaren waren dat:

• Het Paleiskoor begint voor zichzelf
  • Het Paleiskoor is jarig
  • Het Paleiskoor komt thuis
  • Het Paleiskoor verkent grenzen
  • Buitengewoon!
  • ‘In conflict’

Jaarlijks hebben we een optreden in een grote zaal (Huis aan de Werf, Theater Kikker, Pieter Baan Centrum). Ook zijn we te vinden bij Festival Balk, Houtzaagmolen de Ster, buurtfestivals, in Griftsteede, Fulco Festival in IJsselstein en uiteraard bij huiskamerfestival Gluren bij de Buren.

Het Paleiskoor op YouTube

Juni 2024: Paleiskoor- ‘In conflict’

Op 8 en 9 juni 2024 brachten we het theatraal concert ‘In conflict’. Hieronder twee nummers daaruit, namelijk l’Enfer en And So It Goes. Wil je alle nummers zien? Ga dan naar de playlist ‘In conflict’.

Juni 2022: ‘Buitengewoon’

In juni 2022 gaven we twee concerten in het voormalig Pieter Baan Centrum in Utrecht. Hieronder een paar nummers:

Short People – Randy Newman

Buitenbeentjes – Joost Prinsen

Sweet Lotus Blossom

Op 25 maart 2022 deden we mee aan het BALK festival in Amersfoort.

Het Paleiskoor in coronatijd (2020): toch samen zingen, ook al konden we niet samen zijn.

Het Paleiskoor verkent grenzen, 16 en 17 november 2019 in het voormalig Pieter Baan Centrum in Utrecht.

Het Paleiskoor komt thuis, 30 juni 2018 in Theater Kikker

Paleiskoor Utrecht 20 jaar, 2017